Pixmacin yhteistyökumppanit

Pixmac on ja tulee aina olemaan hyvin avoin yhtiö. Siksi haluamme kiittää kaikkia niitä tahoja, jotka auttavat meitä toiminnassamme. Ilman näitä teknologioita ja vaikuttajia ympäri maailmaa, me emme olisi sitä mitä nyt olemme. Haluamme kiittää kaikkia teitä, jotka olette antaneet meille aikaanne ja ideoita. Pixmac toivottaa mielipiteenne aina lämpimästi tervetulleiksi.

Design & valokuvaus

Pixmac yhteistyökumppani - Creative Commons

Tuhansia ilmaisia kuviamme saatavilla Creative Commons-lisenssillä, lisätietoa jokaisen ilmaisen kuvan alapuolella.

Pixmac-yhteistyökumppani - Microstock Group

Arvostetuin microstock kuvaajien foorumi. Jos olet jollakin tavalla tekemisissä microstokin kanssa, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua.

Pixmac-yhteistyökumppani - Design East

Design East on keskittynyt suunnitteluun Itä-Euroopassa. Koska myös me olemme samasta suunnasta, on Design East meille tärkeä ja arvostettu inspiraation lähde.

findphotokeywords.com

Auttaa valokuvaajia, kuvittajia ja muita luovalla alalla työskenteleviä löytämään täydelliset ja asianmukaiset avainsanat kuvailemaan työtään.

Pixmac-yhteistyökumppani - Hieno ilmainen kuvien hostauspalvelu

Hieno ilmainen kuvien hostauspalvelu. Lataa kuvasi ja linkitä niihin omilta verkkosivuiltasi, blogistasi, keskustelupalstaltasi jne. Palvelu luo myös hienot näyttökuvat, joita voit käyttää linkissä.

Pixmac yhteistyökumppanit - Vericuff

Korvamerkitse kuvasi. Merkkisi lisätään suoraan kuvatiedostoon. Se ei käytä EXIF.tietoja. Merkkisi on näkymätön ja se säilyy myös JPEG-pakkauksessa.

Teknologia

Pixmac-yhteistyökumppani - Amazon

Haluamme kiittää Amazon Web Serviceä heidän loistavasta hosting-palvelustaan. Kiitos heidän palvelumme on asiakkaidemme ulottuvilla yhdellä klikkauksella ympäri maailmaa.

Pixmac yhteistyökumppanit - Ximilar

Pixmac kehitti yhteistyössä Ximilarin kanssa ainutlaatuisen Visual Similarity-työkalun, jolla oikean kuvan löytyminen kuvan visuaalisen sisällön kautta on entistä helpompaa.

Pixmac-yhteistyökumppani - Miton

Interaktiiviset ratkaisut, sovellukset, hosting-palvelut ja Internet-ratkaisut - tätä kaikkea on Miton. Pixmacille Miton mahdollisti liiketoiminnan aloittamisen hienoilla ratkaisuilla.

Pixmac-yhteistyökumppani - A2 Hosting

Laadukas Linux hosting-palvelujen tarjoaja, joka antaa asiakkailleen todellista tukea. Heidän kykynsä pysyä teknologioiden kärjessä erottaa heidät edukseen kilpailijoista.

Pixmac-yhteistyökumppani - Webnode

Webnode on ilmainen vallankumouksellisen interaktiivinen reaaliaikaisten vedä ja pudota-verkkosivujen rakentaja. Webnoden avulla on helppo luoda, suunnitella, kehittää, rakentaa ja ylläpitää tehokkaat Internet-sivustot. Webnode tarjoaa erityisen laadukkaat, helppokäyttöiset ja nopeat verkkosivut - Webnodella saat korkean kaliiperin www-sivut jopa vain muutamassa minuutissa.

Mielenkiintoisia linkkejä

Pixmac-yhteistyökumppani - TheMusicase.com

Laadukas Royalty Free-musiikin lähde. Valittavanasi yli 15.000 kappaletta.

Pixmac-yhteistyökumppani - MyStockPhoto.org

 


Jos haluat liittyä yhteistyökumppaneihimme, ota meihin yhteyttä.

Odota hetki, lightboxisi latautuu