Infokeskus - Rojaltien maksaminen

Kuinka saan maksun myydyistä kuvistani?

Tällä hetkellä käytämme kahta eri maksutapaa:

  1. Moneybookers (www.moneybookers.com)
  2. Paypal (www.paypal.com)

Molemmat palvelut mahdollistavat maksujen suorittamisen Internet-verkon kautta maailmanlaajuisesti. Sinun täytyy rekisteröityä jompaan kumpaan näistä palveluista. Kun olet pyytänyt Pixmacia maksamaan sinulle rojalteja, sinua pyydetään täyttämään käyttäjätunnuksesi, joka on liitetty tiliisi (yleensä sähköpostiosoitteesi). Sinua pyydetään liittämään myös valokopio kuvallisesta henkilöllisyystodistuksestasi. Kaikkia tietojasi käsitellään luottamuksellisina, eikä niitä luovuteta millekään kolmannelle  taholle.

Kuinka paljon saan kuvistani?

 

Pixmac tarjoaa kaikille kuvaajile 50 % rojaltin. Pian sinulla tulee olemaan mahdollisuus asettaa omat kuvakohtaiset myyntihintasi.

Kuinka on mahdollista, että kuvani myytiin alle 0.50 US dollarilla?

Se johtuu siitä, että et saa rojaltejasi krediitteinä vaan dollareina, eli osuutesi lasketaan kuvan dollarimääräisestä hinnasta. Jos kuva myytiin osana kuukausisopimusta, jossa yhden krediitin hinta on hyvin matala, saat pienemmän osuuden. Tämä on tasapainotettu sillä, että suurin osa krediiteistä myydään osana krediittipaketteja, joissa yhden krediitin hinta on korkeampi kuin USD 1.00 ja sinun osuutesi on paljon korkeampi tässä tapauksessa. Saatoit pettyä tällä kertaa, mutta odota lisämyyntejä ja tulet varmasti olemaan vielä tyytyväinen.
 Odota hetki, lightboxisi latautuu