Infokeskus

Pixmacin infokeskuksesta löytyvät vastaukset asiakkaiden yleisimmin esittämiin kysymyksiin.
Jos et löydä Infokeskuksestamme vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä: Yhteystiedot.

Vaihe 1 - Rekisteröityminen

Rekisteröidy!

Klikkaa linkkiä Rekisteröidy sivun oikeassa yläkulmassa ja täytä perustiedot. (Jos valitset maksutavaksesi laskutustilin, täytäthän myös laskutusosoitteen. Asiakaspalvelumme käsittelee tilin avauspyynnön ja ottaa sinuun yhteyttä).

Vaihe 2 - Krediittien ostaminen

Osta krediittejä

Kun olet kirjautunut sisään palveluun, löydät sivun oikeasta yläkulmasta linkin Osta krediittejä. Siellä voit valita itsellesi parhaiten sopivan krediittipaketin. Mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät!

Voit maksaa ostoksesi luottokortilla, verkkopankkimaksulla, PayPal-tilillä tai yritysasiakkaana myös laskulla.Saat ostamasi krediitit heti käyttöösi. Jos haluat avata laskutustilin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten ostan - Vaihe 3 - Lataa kuvia

Lataa kuvia

Kun ostat krediittejä, voit tallentaa niillä haluamistasi kuvista valitsemasi tiedostokoon. Jokainen tiedostokoko on pisteytetty tietyllä määrällä krediittejä. Reaaliaikainen krediittisaldosi on näkyvissä sivun oikeassa yläkulmassa. Krediitit ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Voit myös ostaa yksittäisiä kuvia ilman rekisteröitymistä: tee kuvahaku, valitse haluamasi kuva, maksa ostoksesi ja pääset lataamaan kuvan heti maksutapahtuman jälkeen sivuiltamme. Yksittäisen kuvan hinnan näet jokaisen kuvan yhteydestä.Odota hetki, lightboxisi latautuu